arkadaşımın arkadaşı

arkadaşımın arkadaşı uzunca bir zamanımı ilk kez içime giren arkadaşımla geçirdikten sonra onunla işlerimiz bitmişti ve ben bu sefer yarağın tadını bilen biri olarak tamamen yalnız kalmıştım… birkaç kişiyle sınıra kadar gelmiştim ama olumsuz tepki alacağımı düşünüp vazgeçmiştim gizli kalmak her zaman önemliydi kim ekmek almaya gittiği bakkal tarafından tacize… Read more“arkadaşımın arkadaşı”

Gül ile İlk Defa.

Gül ile İlk Defa. Gül eşinden boşandıktan sonra çocuklarıyla yalnız yaşayan, bir hayli geniş aile klanımız içerisinde akrabamız bir genç kadındı. Yakındık, samimiydik, dul olduğundan korunmaya alınmıştı, ailece sık sık görüşürdük. O yaz da kocası olmadığından ailesinin yazlığına onları bırakma işi bana kalmıştı. Altı ve on yaşındaki çocuklarını ve eşyaları… Read more“Gül ile İlk Defa.”

deniz, kum, gunes ve ask 2

deniz, kum, gunes ve ask 2 Yaklaşıp 15 dakika denizde temizlendikten sonra hemen yanımda oturup telefonunu kontrol eden Musa’nın omuzlarına uzanan simsiyah saçlarından su tanecikleri boynundan göğüslerine ve karnına doğru süzülüyor, ıslaklıkla birlikte vücuduna yapışan şortundan sikinin iriliği belli oluyordu. Elleri tir tir titriyordu telefonuyla oynarken. Dayanacak halim kalmamıştı, yüzü… Read more“deniz, kum, gunes ve ask 2”

Nylon Passion 3

Nylon Passion 3 Aradan 1 hafta geçmesine rağmen Melis in beyaz ince çorabı ve eteğinden süzülen meni damlaları Oğuz un gözü önünden gitmek bilmiyordu. Penisine temas eden o yumuşak ipeksi beyaz çorap her aklına geldiğinde kendinden geçiyordu. Derin düşüncelerle baktığı bilgisayarın monitörüne ansızın gelen mail ile irkildi Oğuz. Mail de… Read more“Nylon Passion 3”

KOCAMI SİKTİM(ALINTI)

KOCAMI SİKTİM(ALINTI) Selam arkadaşlar, ben Kölnden katılıyorum. Adım Tijen, 24 yaşındayım. 4 yıllık evliyim ve mutlu bir evliliğim var. Kocam Cenk 28 yaşında. İkimiz de Üniversite mezunuyuz. Çocuğumuz yok, ikimiz de çalıştığımız için şimdilik çocuk yapmayı düşünmüyoruz, kısmetse 4-5 sene sonra. Kocamla süper denecek seks hayatımız var, sikişmediğimiz gün yok… Read more“KOCAMI SİKTİM(ALINTI)”

Smooth

Hung over. It was 5pm when my eyes finally opened. The throbbing in my head was so bad that I would gladly pay someone to take a jackhammer to my head if it would mask the pain. Once the haze lifted, the room came into picture. It was unfamiliar for… Read more“Smooth”

St. Jimmy

“We’re all so full of shit, born and raised by hypocrites. Apostles and disciples of the Jesus of Suburbia.”– Green Day ‘Jesus of Suburbia’ * The meeting was going on for hours. The pastor was the only one left who looked even mildly interested in what the deacons had to… Read more“St. Jimmy”

Show Me

Andrew is the name. I’m eighteen and in my final year at school. I’m what you might call average. Average looks, average personality, average intelligence, just plain average, or so I consider myself. Others have different impressions. My parents think I’m Mr Perfect, teachers give me the impression that they… Read more“Show Me”