İş yerinde….

Merhaba ben 1,83 boyunda 74 kilo ağırlığında kumral atlatik yapıya sahip ve yakışıklı bir gencim.İstanbula oturuyorum. İş yerinde yaşadığım ve hiç unutamadığım aşkımı sizle paylaşmak istedim. Özel bir şirkette pazarlama bölümünde çalışıyorum. Gene benimle aynı departmanda çalışan necla adında evli bir bayanla beraber çalışıyorduk. Necla uzun boylu dolgun gögüslü kalçaları… Read more“İş yerinde….”

Sonunda Yola Geldi..

Selamlar sevgili seks hikayeleri izleyici ve okuyucuları. Lafı uzatmadan başımdan yeni geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Bu kesinlikle hikaye değil gerçektir. Uzun zamandan beri msn ve bir görüntülü chat sitesinde görüştüğüm bir bayan vardı. Bu bayan duldu ve 2 küçük çocuğu vardı. Bu bayanı iyice tanıdıktan sonra artık evlenmesi gerektiğine… Read more“Sonunda Yola Geldi..”

Beklenen Son

Merhaba sayın site takipçisi arkadaslar.desifre olmamak amacıyla isimleri farklı kullanıyorum ve bizim gibi düşünen evli-nişanlı çiftlerle tanışıp arkadas olmak istiyoruz.neyse sözü fazla uzatmadan hikayeme geçeyim.Ben şu anda 23 yasında üni. öğrencisi bir gencim 175boy 85kg bugday tenli yeşil gözlüyüm.adım ahmet.nişanlım şale ise benden bir yaş büyük 170boy 56kg esmer 80-55-85… Read more“Beklenen Son”

Güzel Tamir Ettim

Bir Cumartesi ve öğlen vakti idi.ben arkadaşımın su tesisat dükanındaidim. Tam yemeğe çıkarken birden telefon çaldı ve telefona benbaktım.telefondaki çok hoş ve etkileyici bir bayan sesi idi. banyosundakimusluğun su sızıntısı yaptığını söyledi. bende kendisine öğle tatili olduğunu veöğleden sonra gelebeleceğimizi söyledim. arkadaşım o arada bana işaret yaparak geleceğimizi söyle dedi… Read more“Güzel Tamir Ettim”

Eşimle benim fantezimiz..

Biz 10 yıldır evli çiftiz. Eşim 33, ben 35 yaşındayım. Evliliğimizde seks hayatımız monotonlaşmaya başladı. Bizde yatakta birbirimize fantezilerimizi anlatarak heyecan bulmaya çalışıyoruz.Ben eşime sevişmemizi kameraya çekelim mi diye sordum. Eşim kabul etti. Sonra kamerayı başkasının kullanmasını isteyince kararından vazgeçti. Onu zor ikna ettim. makineyı kullanması için Arkadaşım Halil’i düşündüm…. Read more“Eşimle benim fantezimiz..”

sonunda bende sahibemi buldum

Merhabalar ben Selim ,galiba dominant, sahibe ruhlu emri vaki bayanlardan çok hoşlanıyorum.Galiba değil kesinlikle.. Sürekli böyle bir ilişki yaşayabilmek için arayış içindeydim. En sonundada buldum. Çalıştığım firmanın sürekli bağlantılı olduğu bir başka firma vardı ben belkide hergün oraya gidiyordum.Oranın muhasebe müdürü benim çok ilgimi çekiyordu.çünkü aradığım gibi bir bayana benziyordu.Çünkü… Read more“sonunda bende sahibemi buldum”

Neslihanın Kölesi 4

Neslihan sırtımdan ayaklarını indirirken annesi Hülya Hanım da salondan dışarı çıktı. Ayakkabıları ve çıkardığı çorapları hala yerde duruyordu. Ben ne yapacağımı bilemediğinden hala dizlerimin üstünde Hülya hanımın biraz önce oturduğu koltuğa doğru yönelmiş bekliyordum. Neslihan ?Hey!? diyerek hafifçe ayağıyla beni dürttü.?Buraya dönsene salak köpek şimdi tekrar benim emrimdesin .Git bana… Read more“Neslihanın Kölesi 4”

Yengelerin Sultanı

Slm ben ankaradan murat 17 yaşında lise 1 öğrencisiyim.2004 ocak ayında başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum.biraz yengemden sözediyim size yengem 37 yaşında 1.70 boylarında 60 kiloda ayaklarına çok özen gösteren her erkeğin arzu edeceği bir kadın.Benim yengemle aram çok iyidir her tür muhabbet ederiz bana kız arkadaşımla aramı sorar… Read more“Yengelerin Sultanı”

Liseli Hilal

Liseli dediğime bakmayın kendisi evli ve bir çocuk annesi ama sikimin kölesi oldu. Hilal arkadaşımın karısı benimde orospum artık. ailecek görüşüyoruz hilallerle. her gördüğümde biraz daha çıldırtıyordu azdırıyordu beni. Yine birgün onlara gitmiştik üzerinde mini eteği bacaklarında ise desenli siyah külotluçorap giymişti. Çıldırmamak elde değildi. Ne yapıp o çoraplara sahip… Read more“Liseli Hilal”

karıları değiştik

Selam ben ankaradan serkan 26 yaşındayım bir firmada çalışıyorum karım ebru 21yaşında 170 boylarında büyük göğüslü sexsi bi yaratık ev kadını evleneli 2 yıl oldu anlatacağım olay yaklaşık 3 ay önce gerçekleşti neyse uzatmıyayım karımla benim çok güzel bir sex yaşantımız vardı fakat ben farklı şeyler arıyordum mesela birileri karımı… Read more“karıları değiştik”